4ο Παιδικό – Νεανικό Rapid Chess Square 2018 – 2ο μέρος του 2ου Grand Prix – Αποτελέσματα


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ το 2ο Grand Prix για παιδιά, με το 2ο μέρος, το 4ο Παιδικό – Νεανικό Rapid Chess Square 2018. Στο τουρνουά συμμετείχαν 27 παιδιά από 5-16 χρονών.

Νικητής αναδείχθηκε ο Ηλίας Πιτσάκης με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες. Δεύτερος σε ισοβαθμία με τον πρώτο, ο Κωνσταντίνος Δημητρίου – Ζώτος και τρίτος πάλι με 4 βαθμούς ο Γιώργος Λεπέτσος.

Στα κορίτσια πρώτη βγήκε η Φένια Ντάνου με 3 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση η Αθηνά Παππά με 2 βαθμούς και τρίτη η Ραλλού Βραδέλη σε ισοβαθμία με την δεύτερη. Στην κατηγορία κάτω από 10 χρονών, πρώτος είναι ο Παναγιώτης Γαβαλάς με 4 βαθμούς και στην κατηγορία κάτω από 8 χρονών, πρώτος ο Δημήτρης Πλέτσιας με 4 βαθμούς.

Νικητές του Grand Prix αναδείχθηκαν τρεις σκακιστές, ο Γιώργος Λεπέτσος, ο Λεωνίδας Μπριλάκης  και ο Νικόλας Ντάνος, που ισοβάθμησαν με 8 βαθμούς στην αθροιστική βαθμολογία. Στα κορίτσια, πρώτη η Φένια Ντάνου με 6 βαθμούς.

Τις απονομές των μεταλλίων έκανε η αντιπρόεδρος του ΣΟ Θωμάς Γεωργίου, Ευφροσύνη Λάτση. Διαιτητής των αγώνων και στα δύο τουρνουά ήταν ο Πάρις Νικολαϊδης. Συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και έπαιξαν και αυτή τη φορά με πολύ κέφι και μαχητικότητα το αγαπημένο τους παιγνίδι. Σας περιμένουμε στις επόμενες διοργανώσεις στο Chess Square και ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές!