3ο Παιδικό – Νεανικό Rapid Chess Square 2018 – 1ο μέρος του 2ου Grand Prix – Αποτελέσματα

Το 3ο Παιδικό – Νεανικό Rapid Chess Square 2018, έγινε χθες το απόγευμα με τη συμμετοχή 25 μικρών σκακιστών και σκακιστριών από 5 έως 16 χρονών.

Νικητής αναδείχθηκε ο Λεωνίδας Μπριλλάκης με 5 βαθμούς σε 5 αγώνες. Στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν τέσσερις σκακιστές με 4 βαθμούς και με την άρση της ισοβαθμίας δεύτερος είναι ο Παναγιώτης Καναβός  και τρίτος ο Νικόλας Ντάνος.

Στα κορίτσια, πρώτη αναδείχθηκε η Φένια Ντάνου με 3 βαθμούς, δεύτερη σε ισοβαθμία με την πρώτη, η Μαριαλένα Δημοβέλη και τρίτη, η Ραλλού Βραδέλη με 2 βαθμούς.

Στην κατηγορία κάτω των 10, πρώτος είναι ο Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης με 3 βαθμούς.

Στην κατηγορία κάτω των 8, πρώτος είναι ο Γιώργος Λεπέτσος με 4 βαθμούς.

Η αντιπρόεδρος του ΣΟ Θωμάς Γεωργίου, Ευφροσύνη Λάτση, καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς με σύντομο χαιρετισμό αναφερόμενη στις μελλοντικές δράσεις του συλλόγου μας και έκανε τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν, στους νικητές των αγώνων και ιδιαίτερα στους μικρούς μας σκακιστές που συμμετείχαν για πρώτη φορά και έδειξαν αγωνιστικό πνεύμα από τα πρώτα τους βήματα στο πνευματικό μας άθλημα. Την επόμενη Κυριακή οι αγώνες θα συνεχιστούν για τους μικρούς μας φίλους, με το 4ο Παιδικό – Νεανικό Rapid Chess Square 2018, που αποτελεί το 2o μέρος του Παιδικού- Νεανικού Grand Prix, όπου μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα παιδιά μέχρι 16 χρονών. Σας περιμένουμε!