2ο Παιδικό – Νεανικό Rapid Chess Square 2018 – 2ο μέρος του Grand Prix – Αποτελέσματα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ το 1ο Παιδικό – Νεανικό  Grand Prix Γρήγορου σκακιού 2018. 

Στο 2ο Rapid, που ήταν το 2ο και τελευταίο μέρος του Grand Prix, συμμετείχαν 30 παιδιά. Πρώτος αναδείχθηκε ο Λεόντιος Γιαννόπαππας με 4.5 βαθμούς σε 5 αγώνες. Στη 2η θέση, σε ισοβαθμία με τον πρώτο, ο Ιάσονας Μακρυλάκης. 3ος ο Αντώνης Παπαδόπουλος με 4 βαθμούς.

Στα κορίτσια, πρώτη βγήκε η Αριάδνη Πανοπούλου με 4 βαθμούς. 2η η Αγγελική Γιαννόπαππα με 3 βαθμούς και 3η σε ισοβαθμία με τη 2η, η Φένια Ντάνου.

Στα παιδιά κάτω των 10 ετών, πρώτος είναι ο Εμμανουήλ Αμίρης με 4 βαθμούς. Στη 2η θέση ο Θοδωρής Χιώνης με 3 βαθμούς και στην 3η θέση ισοβάθμησαν με 2 βαθμούς: η Αθηνά Παππά, η Ελένη Καγιάρα, ο Μανώλης Μαστιχιάδης και ο Γιάννος Βραδέλης. Στα παιδιά κάτων των 8 ετών, πρώτος ο Σωτήρης Σταυρόπουλος με 3.5 βαθμούς, 2ος ο Παναγιώτης Καναβός με 3 βαθμούς και στην 3η θέση ισοβάθμησαν ο Θοδωρής Μπαρακάεβ, ο Δημήτρης Μαστιχιάδης και η Σόνια Αζά με 2 βαθμούς.

Νικητής του Grand Prix αναδείχθηκε ο Ιάσονας Μακρυλάκης με 8.5 βαθμούς, 2ος ο Εμμανουήλ Αμίρης με 8 βαθμούς και 3η η Αριάδνη Πανοπούλου με 7 βαθμούς.

Τις απονομές των μεταλλίων έκανε η αντιπρόεδρος του ΣΟ Θωμάς Γεωργίου, Ευφροσύνη Λάτση. Τους αγώνες διαιτήτευσε ο Πάρις Νικολαϊδης.

Ευχαριστούμε το Σκακιστικό Κέντρο Ελλάδος για τα δώρα που πρόσφερε στον πρώτο νικητή και στην πρώτη νικήτρια του Grand Prix.

Συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες. Έπαιξαν δυναμικά, διασκέδασαν και απέκτησαν νέες εμπειρίες.

Σας περιμένουμε όλους στα επόμενα τουρνουά μας!