Χριστουγεννιάτικο Open Chess Square Αχιλλέας Μητσάκος 2022 (7ος γύρος-Απονομές)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες βράδυ το Χριστουγεννιάτικο Open Chess Square Αχιλλέας Μητσάκος 2022. Το τουρνουά ξεκίνησε την ημέρα των Χριστουγέννων και διεξαγόταν, με ελβετικό σύστημα  7 γύρων, καθημερινά έως τις 30 Δεκεμβρίου. Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο διεθνής μετρ Κώστας Μουτούσης με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες. Στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν 3 σκακιστές με 5.5 βαθμούς και μετά την άρση της ισοβαθμίας δεύτερος νικητής είναι ο Βασίλης Φράγκος, τρίτος νικητής ο Γιάννης Πουλόπουλος και τέταρτος νικητής ο Γιάννης Τερ Γκεβορκιάν.

Στην κατηγορία με έλο κάτω από 1700, νικητής είναι ο Μάριος-Αλέξανδρος Προύτσαλης με 4.5 βαθμούς. Νικητής κάτω των 18 ετών είναι ο Γιάννης Μυλωνάκης με 5 βαθμούς. Νικητής κάτω των 14 ετών είναι ο Ιάσων Μακρυλάκης με 4.5 βαθμούς.

Αποτελέσματα από τον 7ο γύρο: Μουτούσης-Μυλωνάκης 0.5-0.5, Φράγκος-Προύτσαλης 1-0, Τερ Γκεβορκιάν-Αντωνιάδης 1-0, Πανόπουλος-Σίδερης 1-0, Δριμάλας-Πουρνάρας 0.5-0.5. Την τελική κατάταξη και βαθμολογία και όλα τα αποτελέσματα θα δείτε ΕΔΩ

Για την άψογη διαιτησία των αγώνων φρόντισε και αυτή τη φορά ο Πάρις Νικολαΐδης.

Ευχαριστούμε το Σκακιστικό Κέντρο Ελλάδος για τη χορηγία των δώρων. Ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή στους αγώνες.

Σας περιμένουμε στην επόμενή μας διοργάνωση και την πρώτη για τη νέα χρονιά, την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Πρωτοχρονιάτικο Ράπιντ Chess Square 2023!

Ευχόμαστε Χρόνια πολλά και Καλή Πρωτοχρονιά! Υγεία, χαρές και επιτυχίες να φέρει σε όλους το 2023!