Το 2ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών – Πρωταθλητής Ελλάδας 2018 στα Λύκεια

Η Αντιγόνη Γεωργίτση του ΣΟ Θωμάς Γεωργίου και ο Ορέστης Πανόπουλος του ΣΟ Αμπελοκήπων κατέκτησαν την πρώτη θέση με το 2ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών στο πανελλήνιο ομαδικό μαθητικό πρωτάθλημα που έγινε σήμερα στο Περιστέρι. Μετά από τη νίκη του Ορέστη στην τελευταία παρτίδα, με αντίπαλο από το 1ο Λύκειο Καβάλας – στην ομάδα του οποίου συμμετείχε και η τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στα κορίτσια Σταυρούλα Τσολακίδου – έφεραν ισοπαλία στον τελευταίο γύρο και βγήκαν πρωταθλητές και αήττητοι με 4 νίκες και δύο ισοπαλίες (10 βαθμούς). Στη 2η θέση το 1ο Λύκειο Καβάλας με 9β. και στην 3η θέση τα Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη με 9β. Η τελική κατάταξη και βαθμολογία εδώ
Συνολικά έλαβαν μέρος 16 Λύκεια από όλη την Ελλάδα. Στην ομάδα των πρωταθλητών του 2ου Πειραματικού συμμετείχαν: Γιώργος Νανούρης, Αννίβας Καρακινήτας, Αντιγόνη Γεωργίτση, Αλεξία-Ζήνα Γρηγοράτου, Ορέστης Πανόπουλος και Πέτρος Αποστόλου.
Συγχαρητήρια σε όλους για τη σπουδαία διάκριση και καλή επιτυχία στα ατομικά πανελλήνια πρωταθλήματα που ξεκινούν αύριο.