Τουρνουά Rapid Σεπτεμβρίου Chess Square 2021

Ξεκίνησαν οι διοργανώσεις στο Chess Square με το Rapid Σετεμβρίου 2021 που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα. Στο τουρνουά συμμετείχαν 35 σκακιστές και σκακίστριες. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ισοβάθμησαν τρεις σκακιστές με 5 βαθμούς σε 6 αγώνες. Μετά την άρση της ισοβαθμίας, πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο  Thaymour Bonneville, δεύτερος νικητής ο Γρηγόρης Δρακουλάκος και τρίτος νικητής ο Νίκος Σπυράτος.

Στην κατηγορία με έλο κάτω από 1900 είχαμε τετραπλή ισοβαθμία στους 4 βαθμούς. Μετά την άρση της σοβαθμίας πρώτος είναι ο Σπύρος Χαρτοφύλακας, δεύτερος ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, τρίτος ο Κωνσταντίνος Μπουλαμάτσης και τέταρτος  ο Γιώργος Σαμαράς.  Όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο http://chess-results.com/tnr576694.aspx?lan=1.

Το επόμενο όπεν που θα διεξαχθεί στο εντευκτήριό μας είναι το καθημερινό τουρνουά του Σεπτέμβρη, που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα στις 6.30 το απόγευμα και θα διεξάγεται καθημερινά, 13-20 Σεπτεμβρίου, με κενή ημέρα το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου.