Ράπιντ Τουρνουά για τα παιδιά του ΣΟΑ & του ΣΟ Θωμάς Γεωργίου

Το απόγευμα της Παρασκευής 9 Ιουνίου, έγινε το καλοκαιρινό τουρνουά για τα παιδιά των δύο συλλόγων μας. Οι αγώνες ήταν σε δύο γκρουπ, στο πρώτο για τα μεγαλύτερα παιδιά και στο δεύτερο για τους πιο μικρούς σκακιστές μας.

Στο γκρουπ Α, έγινε τουρνουά πουλ 9 γύρων. Στην 1η θέση, ο Ορέστης Πανόπουλος με 8.5 βαθμούς σε 9 αγώνες, στη 2η θέση ο Γιώργος Μογκιλνιάκ  7.5 βαθμούς και στην 3η θέση ο Κωνσταντίνος Καράτζης  7 βαθμούς. Πρώτο κορίτσι η Δανάη Λεβή  4.5 βαθμούς.

Στο γκρουπ Β, όπου συμμετείχαν 24 παιδιά, νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Μακαβέλος με 5 βαθμούς σε 5 αγώνες. Δεύτερος ο Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης με 4 βαθμούς και τρίτος ο Σωτήρης Δημοβέλης, σε ισοβαθμία με τον δεύτερο. Πρώτο κορίτσι η Μαριαλένα Δημοβέλη με 3 βαθμούς.Τη διαιτησία των αγώνων και τις απονομές έκανε ο πρόεδρος του ΣΟ Αμπελοκήπων, Γιάννης ΦροσινόςΣυγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που αγωνίστηκαν με κέφι και μαχητικότητα και διασκέδασαν παίζοντας σκάκι ως αργά το βράδυ.

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν στο Chess Square, για όλα τα τμήματα, παιδιών και ενηλίκων, μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θα αρχίσουν και πάλι τον Σεπτέμβριο.

Φωτογραφίες από τις απονομές και τους αγώνες