Ομαδικοί Αγώνες Αττικής 2.12.2018

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου η ομάδα του ΣΟ Θωμάς Γεωργίου αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Ν. Φιλαδέλφειας, για τον 5ο γύρο στο Ομαδικό Πρωτάθλημα  Παίδων  -12  2018  και ηττήθηκε 3.5-0.5. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα εδώ Στην ίδια διοργάνωση ο ΣΟ Αμπελοκήπων δεν αγωνίστηκε γιατί πήρε bye.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων την προηγούμενη βδομάδα στις διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ , Ομαδικό Κύπελλο Αττικής & Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων 2018, η  τελική βαθμολογία για τις ομάδες μας ήταν η εξής:

Ομαδικό Κύπελλο Αττικής “Σπύρος Μπίκος” 2018. Ο ΣΟ Θωμάς Γεωργίου συγκέντρωσε 11 βαθμούς,  όμως  λόγω αδυναμίας της ομάδας να μεταβεί  στη συνάντηση με την ομάδα του ΟΣ Πόρτο Ράφτη Μαρκόπουλου, αφαιρέθηκε ένας βαθμός μετά τον τελευταίο γύρο. Έτσι, ενώ η ομάδα θα έβγαινε μόνη της στην τρίτη θέση με 11 βαθμούς, τελικά, ισοβάθμησε στην τρίτη θέση και με την άρση των ισοβαθμιών βγήκε 8η, με 10 βαθμούς. Ο ΣΟ Αμπελοκήπων στην ίδια διοργάνωση κατέκτησε την 24η θέση με 6 βαθμούς.

Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 2018. Η ομάδα του ΣΟ Θωμάς Γεωργίου βγήκε 25η -ισοβάθμησε στη 22η, 25η θέση – με  4 βαθμούς. Οι μικροί σκακιστές μας που συμμετείχαν στην ομάδα, αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες, για να συνεχίσουν με επιτυχία στις μελλοντικές αναμετρήσεις.