Ξεκίνημα για τη νέα χρονιά – Πρόγραμμα Σεπτεμβρίου 2019

Το  ξεκίνημα για τη νέα σκακιστική χρονιά 2019-20, με πολλές νέες διοργανώσεις, καθώς και την έναρξη των μαθημάτων και προπονήσεων περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου.

Το Τουρνουά του Σεπτέμβρη – Chess Square 2019. Θα γίνει 4-10 Σεπτεμβρίου και θα διεξάγεται καθημερινά στις 6.30 το απόγευμα. Περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη των αγώνων εδώ.

Το 34ο Blitz ΣΟΑ. Θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις  7 το απόγευμα. Περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη των αγώνων εδώ.

Εγγραφές: Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 6 – 8 το απόγευμα αρχίζουν οι εγγραφές για τη νέα χρονιά και τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα. Η διαμόρφωση των τμημάτων θα ολοκληρωθεί έως τις αρχές Οκτωβρίου.

7o Παιδικό – Νεανικό Ράπιντ K16 Chess Square. Θα γίνει την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα. Περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη των αγώνων εδώ

Το Φθινοπωρινό Όπεν Chess Square 2019. Ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου, θα διεξάγεται μόνο τα Σάββατα και θα ολοκληρωθεί στις 2 Νοεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη των αγώνων εδώ

Το 174o Όπεν ΣΟΑ. Ξεκινά στις 18 Σεπτεμβρίου, θα διεξάγεται μόνο τις Τετάρτες και θα ολοκληρωθεί στις 30 Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη των αγώνων εδώ

Τουρνουά Blitz εις μνήμην Αχιλλέα Μητσάκου. Στις 15 Σεπτεμβρίου 2018 συμπληρώνεται ένας χρόνος από την απώλεια του Αχιλλέα Μητσάκου, πρώην προέδρου του ΣΟ Θωμάς Γεωργίου. Εις μνήμη του, διοργανώνουμε τουρνουά Blitz που θα γίνει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα. Στην προκήρυξη των αγώνων εδώ θα δείτε περισσότερες πληροφορίες.