Ξεκίνημα για τη νέα χρονιά – Διοργανώσεις Σεπτεμβρίου 2018

Η νέα σκακιστική, σχολική χρονιά 2018 – 2019 αρχίζει!

Το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου στο Chess Square, περιλαμβάνει αρκετές νέες εκδηλώσεις μαζί με τα καθιερωμένα τουρνουά της Τετάρτης και του Σαββάτου που θα διεξάγονται καθόλη τη διάρκεια της περιόδου Σεπτεμβρίου – Ιουνίου.

• 2ο Grand Prix Γρήγορου σκακιού: Ξεκινά τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα και αποτελείται από τρία τουρνουά Blitz. Το 18ο Blitz θα γίνει στις 3/9, η προκήρυξη των αγώνων εδώ, το 19ο Blitz στις 5/9, η προκήρυξη εδώ και το 20ο Blitz στις 7/9, η προκήρυξη εδώ. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους σε κάθε τουρνουά ξεχωριστά.

• Εγγραφές: Αρχίζουν την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου από τις 5 το απόγευμα. Μέσα στο Σεπτέμβριο θα γίνει η διαμόρφωση των νέων τμημάτων, για παιδιά και ενήλικες, και ο καθορισμός του νέου προγράμματος προπονήσεων.

• 170o όπεν Αμπελοκήπων: Ξεκινά την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα και θα διεξάγεται μόνο Τετάρτες. Περισσότερα στοιχεία και πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής στο τουρνουά, στην προκήρυξη των αγώνων εδώ.

• Έναρξη μαθημάτων: Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου από τις 5 το απόγευμα, αρχίζουν τα μαθήματα και οι προπονήσεις για όλα τα επίπεδα.

• Γιορτή – Καλωσόρισμα: Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα, σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, παλιούς και νέους αθλητές μας, για την έναρξη της νέας χρονιάς, με ελεύθερο παιγνίδι και φιλικές παρτίδες, μπλιτσάκια καθώς και τις πρώτες αναλύσεις της χρονιάς!

• Φθινοπωρινό όπεν Chess Square: Ξεκινά το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα και θα διεξάγεται μόνο Σάββατα. Περισσοότερα στοιχεία και πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής στο τουρνουά, στην προκήρυξη των αγώνων εδώ.

 • Grand Prix παιδικού – νεανικού σκακιού: Θα γίνει για πρώτη φορά και θα αποτελείται από δύο μέρη. Θα αρχίσει την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου με το 1ο Rapid που θα παιχτεί στις 23/9, στις 5 το απόγευμα, η προκήρυξη των αγώνων εδώ και θα ολοκληρωθεί με το 2ο Rapid στις 30 Σεπτεμβρίου, η προκήρυξη εδώ.

Για όλες τις παραπάνω διοργανώσεις, θα επανέλθουμε αναλυτικά με νέες αναρτήσεις. Ευχόμαστε η νέα αγωνιστική περίοδος, να είναι δημιουργική για όλους, με νέους στόχους και πολλές σκακιστικές επιτυχίες!