Έγινε χθες η κοπή της πίτας για το 2023

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στο εντευκτήριό μας, η κοπή πίτας  για το 2023.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, παρευρέθηκαν πολλοί αθλητές των δύο συλλόγων μας, μικροί και μεγάλοι και οι γονείς των παιδιών. Ο πρόεδρος του ΣΟ Αμπελοκήπων, Γιάννης Φροσινός και ο πρόεδρος του ΣΟ Θωμάς Γεωργίου, Ηλίας Πατρινός μίλησαν για την παιδαγωγική αξία του σκακιού, αντάλλαξαν με όλους ευχές για τη νέα χρονιά και έκοψαν την πίτα μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η βράβευση των αθλητών της ομάδας του ΣΟ Θωμάς Γεωργίου, που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Ομαδικό Κύπελλο Αττικής Λάζαρος Δρεπανιώτης 2022. Τις απονομές των βραβείων έκανε το μέλος του συλλόγου μας, η κυρία Ευφροσύνη Λάτση.

Δώρα δόθηκαν στους τυχερούς για τα δύο φλουριά και για την κλήρωση που έγινε στο τέλος της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε πολύ, για την ευγενική προσφορά τους δωροθέτες μας: https://www.potniadesign.com /https://www.saidanails.gr /https://giannatzempetzi.gr https://panourgias-coiffure.gr /https://quesera.gr/el/

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στην γιορτή μας για το νέο έτος! Ευχόμαστε σε όλους, Καλή Χρονιά και δημιουργική, με υγεία και ευτυχία και καλή επιτυχία στους αθλητές μας και στις ομάδες μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο!