2ο Φεστιβάλ Fast Chess (Rapid & Blitz) Chess Square – Αποτελέσματα

Με τη συμμετοχή 55 σκακιστών και σκακιστριών, που αγωνίστηκαν σε 2 ομίλους έγινε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου το 2ο φεστιβάλ γρήγορου σκακιού. Οι αγώνες ξεκίνησαν με τουρνουά ράπιντ και στη συνέχεια ακολούθησε τουρνουά μπλιτς και για τους 2 ομίλους.

Στον Α Όμιλο με έλο>1400. Α)Τουρνουά Ράπιντ: Νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Σπυρόπουλος με 4.5 βαθμούς σε 5 αγώνες. Σε ισοβαθμία με τον πρώτο ο Γιάννης Εργαζάκης στη 2η θέση και στην 3η θέση ο Γιώργος Μήτσης με 4 βαθμούς. Β) Τουρνουά Μπλιτς: Πρώτος ο Θανάσης Καραγιάννης με 4.5 βαθμούς σε 5 αγώνες. Στη δεύτερη θέση είχαμε ισοβαθμία τριών σκακιστών με 4 βαθμούς. Δεύτερος ο Λουκάς Παπαδημητρίου τρίτος ο Γιώργος Μπελιώτης και τέταρτος ο Σπύρος Μπουμπούλης. Στη συγκεντρωτική βαθμολογία πρώτος είναι ο Νίκος Σπυρόπουλος με 8 βαθμούς και στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι Γιάννης Εργαζάκης, Θανάσης Καραγιάννης, Λουκάς Παπαδημητρίου και Γιώργος Μήτσης με 7.7 βαθμούς.

Στον Β Όμιλο με έλο <1400. Α)Τουρνουά Ράπιντ: Πρώτος ο Γιώργος Πετράτος με 4.5 βαθμούς σε 5 αγώνες. Σε ισοβαθμία με τον πρώτο στη 2η θέση θέση ο Σπύρος Ναθαναήλ. Στην 3η θέση ισοβάθμησαν οι Παύλος Γεωργάς, Βασίλης Βάσιλας και Γιώργος Βαχατζάκης με 4 βαθμούς.  Β) Τουρνουά Μπλιτς: Πρώτος είναι ο Σπύρος Ναθαναήλ με 5 βαθμούς σε 5 αγώνες. Δεύτερος ο Παύλος Γεωργάς με 4 βαθμούς και στην τρίτη ισοβάθμησαν ο Νίκος Νησιώτης και ο Θανάσης Σουρέτης με 2.5 βαθμούς. Στη συγκεντρωτική βαθμολογία πρώτος είναι ο Σπύρος Ναθαναήλ με 9.5 βαθμούς, δεύτερος ο Παύλος Γεωργάς με 8 βαθμούς και στην τρίτη θέση  ο Νίκος Νησιώτης με 6 βαθμούς.