Σχολικά Πρωταθλήματα Αττικής 2017

 

Στα σχολικά πρωταθλήματα Αττικής, που έγιναν το Σάββατο 18 Μαρτίου ( ομαδικά) και την Κυριακή 19 Μαρτίου (ατομικά), συμμετείχαν τα παιδιά του ΣΟ Θωμάς Γεωργίου και του ΣΟ Αμπελοκήπων.

Στο ομαδικό πρωτάθλημα γυμνασίων Αττικής ( 50 συμμετοχές) : Ο Ορέστης Πανόπουλος  2η σκακιέρα, 3.5 βαθμούς σε 7 αγώνες, με την Α ομάδα του 2ου Πειραματικού Αθηνών που κατέκτησε τη 2η θέση, o Βασίλης Βάσιλας, 2η σκακιέρα, 2 βαθμούς με την Β Ομάδα του 2ου Πειραματικού Αθηνών και η Αριάδνη Πανοπούλου, 4η σκακιέρα, 3βαθμούς σε 7 αγώνες με την ομάδα του Βαρβακείου (4η θέση). Και τα 2 σχολεία προκρίθηκαν στα πανελλήνια ομαδικά σχολικά πρωταθλήματα 2017.

Στο ομαδικό πρωτάθλημα δημοτικών Αττικής (67 συμμετοχές): Ο Γιώργος Μογκιλνιάκ, 1η σκακιέρα, 5β σε 7 αγώνες,  και η Φένια Ντάνου, 4η σκακιέρα, 4 βαθμούς σε 7 αγώνες. με την ομάδα του 104ου Αθηνών (48ο).

Στα ατομικά πρωταθλήματα που έγιναν την Κυριακή 19 Μαρτίου, συμμετείχαν: η Σοφία Γεωργίτση, 2ο κορίτσι στην ΣΤ Δημοτικού με 5 βαθμούς σε 7 αγώνες και προκρίθηκε στα πανελλήνια σχολικά, η Δανάη Λεβή, στην Α Γυμνασίου, 3β, ο Κωνσταντίνος Καράτζης στα λύκεια, 2β, η Ελένη Πανουτσακοπούλου στη Ε Δημοτικού 1.5β, ο Χρήστος Μακαβέλος στην Γ Δημοτικού 3 β, ο Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης, στην Β Δημοτικού 2β, και η Ραλλού Βραδέλη στην Α Δημοτικού 1.5 β.

Φωτογραφίες από τους αγώνες στο The Mall