Πρόγραμμα πασχαλινών διοργανώσεων 2024

Πρόγραμμα πασχαλινών διοργανώσεων 2024

Την περίοδο των εορτών του Πάσχα συνεχίζουμε τη σκακιστική δραστηριότητα στο εντευκτήριό μας με πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα και τη διοργάνωση των παρακάτω τουρνουά:

Το Σάββατο 27 Απριλίου στις 6.30 το απόγευμα, θα ξεκινήσει το Ανοιξιάτικο Open Chess Square 2024 που θα συνεχιστεί μετά τις πασχαλινές διακοπές. Στην προκήρυξη των αγώνων ΕΔΩ θα δείτε όλες τις πληροφορίες για τη διοργάνωση.

Την Κυριακή 28 Απριλίου, στις 6.30 το απόγευμα, θα γίνει το 3ο Rapid Απριλίου Chess Square 2024. Στην προκήρυξη των αγώνων ΕΔΩ θα δείτε όλες τις πληροφορίες για τη διοργάνωση.

Την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου, στις 5.30 το απόγευμα, θα γίνει το Πασχαλινό Παιδικό Νεανικό Rapid κάτω των 18. Στην προκήρυξη των αγώνων ΕΔΩ θα δείτε όλες τις πληροφορίες για τη διοργάνωση.

Την Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου, στις 6.30 το απόγευμα, θα γίνει το 37ο Blitz ΣΟΑμπελοκήπων (Πασχαλινό). Στην προκήρυξη των αγώνων ΕΔΩ θα δείτε όλες τις πληροφορίες για τη διοργάνωση.

Την Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου, στις 6.30 το απόγευμα, θα ξεκινήσει το καθημερινό Πασχαλινό Open Chess Square 2024 και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 13 Μαΐου. Στην προκήρυξη των αγώνων ΕΔΩ θα δείτε όλες τις πληροφορίες για τη διοργάνωση.

Σας περιμένουμε!