Πρωτοχρονιάτικο Όπεν Chess Square 2019 9oς γύρος – Απονομές

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες βράδυ το Πρωτοχρονιάτικο Όπεν Chess Square 2019 στη μνήμη Αχιλλέα Μητσάκου. Συμμετείχαν 66 σκακιστές και σκακίστριες κάθε δυναμικότητας και ηλικίας, από 1-8 Ιανουαρίου καθημερινά. Καθόλη τη διάρκεια των αγώνων έγιναν ωραίες αναμετρήσεις με δυναμικό παιγνίδι, σε πολύ καλό κλίμα και γιορτινή ατμόσφαιρα, που χάρηκαν οι παίκτες και οι θεατές των αγώνων.

Στον 9ο γύρο, δόθηκαν οι τελευταίες μάχες για μια διάκριση στην γενική κατάταξη και στις ειδικές κατηγορίες των επάθλων. Νικητής αναδείχθηκε ο αθλητής του ΣΟ Θωμάς Γεωργίου, GM Βασίλης Κοτρωνιάς με 8.5 βαθμούς σε 9 αγώνες. Στη δεύτερη θέση η WFM Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη με 8 βαθμούς. Στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν τέσσερις σκακιστές με 6.5 βαθμούς: o Δημήτρης Δεληθανάσης, ο Αλέξανδρος Γρηγοριάδης, ο Νίκος Σπυράτος και ο Δημήτρης Βαζελάκης. Μετά την άρση των ισοβαθμιών τρίτος είναι ο Δημήτρης Δεληθανάσης. 1η γυναίκα η Σοφία Γεωργίτση με 5.5 βαθμούς, 1ος με έλο < 2000  ο Δημήτρης Βαζελάκης, 1ος με έλο < 1700 ο Νίκος Σπυράτος, 1ος βετεράνος ο IM Αλέξανδρος Γρηγοριάδης. 

Στην τελετή λήξης των αγώνων παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΟ Θωμάς Γεωργίου Ηλίας Πατρινός, που έκανε και τις απονομές των επάθλων και η αντιπρόεδρος του συλλόγου Ευφροσύνη Λάτση. Διαιτητής των αγώνων ήταν ο Πάρις Νικολαϊδης που φρόντισε για την άψογη διεξαγωγή του τουρνουά.

Συγχαρητήρια στους νικητές και σε όσους έφεραν θετικά αποτελέσματα. Ευχαριστούμε πολύ όλους σας για τη συμμετοχή και σας περιμένουμε με χαρά στις νέες μας διοργανώσεις!

σύνδεσμος chess results εδώ

αρχείο pgn