Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Chess Square 2018 – 9ος γύρος – Απονομές


Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρωτοχρονιάτικο Όπεν Chess Square στη μνήμη Γιάννη Σταματόπουλου. Συμμετείχαν 89 σκακιστές και σκακίστριες κάθε δυναμικότητας και ηλικίας που χάρηκαν τους αγώνες και ανταγωνίστηκαν για τις διακρίσεις. Στον 9ο (τελευταίο) γύρο οι παρτίδες που έκριναν την κατάταξη στην κορυφή ήταν:  Κρ. Γκεοργκίεβ – Δ.Λουτραγώτης 0.5-0.5, Πουλόπουλος – Κοφίδης 1-0.  Στην τελική βαθμολογία 1ος Κρουμ Γκεοργκίεβ με 7 βαθμούς σε 9 αγώνες. Σε ισοβαθμία με τον πρώτο, 2ος ο Γιάννης Πουλόπουλος και 3ος ο Θόδωρος Σίδερης. Στην τέταρτη θέση ισοβάθμησαν με 6.5 βαθμούς πέντε σκακιστές: ο Ανδρέας Κοφίδης που βγήκε και 1ος βετεράνος, ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο Γιώργος Μαυρικάκης, ο Σταύρος Αμπελακιώτης και ο Δημήτρης Λουτραγώτης. 1ος με έλο κάτω από 1700 ο Ελενέο Νίνις με 6β. και 1η γυναίκα η Φιλίππα Χατζηιωαννίδη 5β. Διαιτητές ήταν ο Πάρης Νικολαϊδης και η Έφη Ανδρικοπούλου.
Ήταν μεγάλη η χαρά μας που συμμετείχατε στη διοργάνωση και σας προσκαλούμε να αγωνιστείτε και στις επόμενες, δυο ξεκινούν αυτή την εβδομάδα!

Λίγο πριν την έναρξη του 9ου γύρου τιμήθηκε η μνήμη του Γιάννη Σταματόπουλου με αναφορές για την προσφορά του δασκάλου από τον πρόεδρο του ΣΟ Θωμάς Γεωργίου κ. Αχιλλέα Μητσάκο και τον Νίκο Σκαλκώτα. Παραβρέθηκε η κόρη του Γιάννη, Καίτη Σταματοπούλου, που την ευχαριστούμε πολύ.

Σύνδεσμος chess-results


αρχείο pgn