Ομαδικοί Αγώνες Αττικής 3.2.2019

Συνεχίστηκαν τα ομαδικά πρωταθλήματα 2019 σε όλες τις κατηγορίες με τους αγώνες του 4ου γύρου που έγιναν χθες το πρωί.

Στον ΠΟΑ΄ Εθνικής στον Β’ Όμιλο, ο ΣΟ Θωμάς Γεωργίου αγωνίστηκε εκτός έδρας με τον ΑΟ Πεύκης και ηττήθηκε 6.5-3.5. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα εδώ. Την επόμενη Κυριακή θα γίνει ο τελευταίος 5ος γύρος της Α’ Φάσης στον Προκριματικό Όμιλο Α΄Εθνικής 2019, που θα καθορίσει την τελική κατάταξη των ομάδων και στους δύο ομίλους. Ο ΣΟ Θωμάς Γεωργίου έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 3 βαθμούς – μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Αν η ομάδα μας καταφέρει να καταταγεί στην πρώτη τριάδα, θα μπορέσει στην επόμενη φάση στον Β1 Όμιλο να διεκδικήσει την άνοδο στην Α’ Εθνική, διαφορετικά, θα παίξει στον Β2 Όμιλο και θα αγωνιστεί για την παραμονή στην κατηγορία της.

Στη Γ’ Εθνική, ο ΣΟ Αμπελοκήπων νίκησε στον εντός έδρας αγώνα τον ΑΚ Ζωγράφου 6.5 – 2.5. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανα σκακιέρα εδώ. Ο ΣΟΑ με τη μέχρι τώρα πορεία του στο Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής 2019 -που διεξάγεται με  σύστημα πουλ 9 γύρων – διεκδικεί την άνοδο κατηγορίας για την επόμενη χρονιά. Μετά τον 4ο γύρο έχει 6 βαθμούς – τρεις νίκες και μία ήττα. Την πρόκριση στην Β΄Εθνική θα πετύχουν οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης.

Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Αττικής ¨Νίκος Στρόφαλης¨ 2019 στον Α’ Όμιλο, ο ΣΟ Θωμάς Γεωργίου νίκησε 1- 5 εκτός έδρας τον ΕΕΣ Κορυδαλλού. Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ  Ο ΣΟ Αμπελοκήπων ηττήθηκε εκτός έδρας 4-2 από τον ΣΟ Παγκρατίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα εδώ

Ευχόμαστε καλή επιτυχία για τη συνέχεια σε όλες τις ομάδες μας!