Διοργανώσεις Δεκεμβρίου 2018

 

 

Νέες εκδηλώσεις στο Chess Square, καθώς και την ολοκλήρωση των δύο όπεν τουρνουά που βρίσκονται σε εξέλιξη περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τον μήνα Δεκέμβριο.

2ο Παιδικό – Νεανικό Rapid Grand Prix 2018. Αγώνες ράπιντ για παιδιά μέχρι 16 χρονών θα γίνουν τις δύο  πρώτες Κυριακές του Δεκεμβρίου. Θα διεξαχθεί το 2ο Παιδικό – Νεανικό Grand Prix 2018, που θα περιλαμβάνει  δύο όπεν τουρνουά, το 3ο Παιδικό – Νεανικό Rapid Chess Square, που θα γίνει στις 2/12, στις 5 το απόγευμα – περισσότερες πληροφορίες θα δείτε στην προκήρυξη των αγώνων εδώ & το 4o Παιδικό – Νεανικό Rapid Chess Square, που θα γίνει στις 9/12, στις 5 το απόγευμα – πληροφορίες στην προκήρυξη των αγώνων εδώ 

1ο Όπεν Τουρνουά στη μνήμη Γιάννη Σταματόπουλου. Tην Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί το όπεν με τη διεξαγωγή του 7ου γύρου. 

1ο Όπεν Τουρνουά στη μνήμη Αχιλλέα Μητσάκου. Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί το όπεν με τη διεξαγωγή του 7ου γύρου. 

3η Διάλεξη Κοτρωνιά. Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου θα γίνει η 3η διάλεξη του Βασίλη Κοτρωνιά. Το θέμα της διάλεξης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.